Christian Lassen fik Lederpris 2012

108 idrætsfolk hædret med kommunemedalje

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BROVST:Der var stuvende fuldt i riddersalen på herregården Bratskov i Brovst, da Jammerbugt Kommune hædrede de 108 idrætsfolk, der i årets løb har ydet en særlig indsats.

Ud over at hædre de mange idrætsfolk med diplom og en medalje med kommunevåben blev Lederpris 2012 uddelt. Den tilfaldt Christian Lassen fra KFUM-spejderne på Gjøl. Prisen uddeles af Folkeoplysningsudvalget og blev overrakt af udvalgets formand, Per Christensen.

- Lederprisen tildeles en leder indenfor det frivillige børne- og ungdomsarbejde i Jammerbugt Kommune, og prisen tildeles som en påskønnelse for stabilitet, dygtigt, initiativrigt, forebyggende og nogen gange grænseoverskridende lederarbejde med børn og unge, fortalte Per Christensen.

33-årige Christian Lassen har gennem 19 år har været KFUM-spejder på Gjøl, heraf de seneste 10 år som leder. Han er leder for tre grupper af de ældste spejdere.

Han var indstillet af Anette Gade, Gjøl.

I alt seks ledere var indstillede til prisen. De øvrige var Nikolaj K. Frederiksen, Gjøl Sejlklub, Sine og Martin Fransen, Fjerritslev Badmintonklub, Lene Larsen og Kim Andersen, begge Jetsmark Idrætsforening samt Trine Henriksen, Han Herreds Hestesportsklub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.