EMNER

Chrom, lak og læder i Sindals gader

Veteranbiltræf for 13. gang i Sindal

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sindal Veterantræf 2014. Foto: Peter Jørgensen

SINDAL:Der har nu gennem 13 år været afholdt veterantræf i Sindal, med et støt voksende antal deltagere, og hvad angår de mange besøgende som lægger vejen forbi Sindal når der er veterantræf, er de også stigende, i hvert fald hvis man ser et par år tilbage.

Tommy Høj, som er formand for arrangementet, fortæller at træffet nok er det største af sin art der afholdes i Nordjylland. - Vi har lavet et træf med stor bredde, der skal være noget for enhver, derfor finder man både biler, lastbiler, motorcykler, knallerter, traktorer og langbrugsmaskiner på træffet, fortalte Tommy Høj.

Her er der plads til at ejere af de gamle maskiner kan samles, og udveksle erfaringer. Der er som sådan ingen regler for køretøjernes alder, eller udformning, bare de har noget specielt at byde på.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Sindal Udviklingscenter, der er en sammenslutning for handel, erhverv og turisme i den gamle Sindal kommune.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.