Cirkustribune styrtede sammen

Tre kom lettere til skade under aftenforestillingen med Cirkus Trapez

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNE:Tre mennesker kom ifølge Nordjyllands Politi lettere til skade, da en eller flere stolerækker brasede sammen under en forestilling med Cirkus Trapez i Hune mandag aften. Politiet oplyser på Twitter, at der er tale om hudafskrabninger og knubs, samt at ingen af de tre tilskadekomne forventes indlagt.

Blandt gæsterne i et propfyldt Cirkus Trapez, der er ny aktør på cirkusscenen i Danmark, var Grete Mill fra Blokhus, der havde selskab af sine to børnebørn.

- Min oplevelse var, at det var temmelig meget, der styrtede sammen. Der var ingen panik overhovedet. I starten troede vi ikke, det var andet end sjov, men det blev vi så klar over. Hovedparten af tilskuerne var norske drenge og piger, der er i byen i forbindelse med det årlige træf for tamburkorps, samt nogle ledere, fortæller Grete Mill.

Ulykken skete kort før forestillingens finale, og cirkuspersonale fik hurtigt dirigeret publikum ud af teltet.

Cirkus Trapez slår sig op som Danmarks nye hyggelige, børne- og familievenlige cirkus. Bag det står parret Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky.

Cirkus Trapez har ligget ved Lindholm Strandpark i den forgangne weekend, hvor der er blevet givet fire forestillinger. Ifølge cirkussets tourplan skulle næste forestilling spilles tirsdag aften i Dronninglund. Denne forestilling er dog ifølge NORDJYSKEs oplysninger aflyst.

Onsdag og torsdag er det meningen, at Cirkus Trapez giver forestillinger i Sæby. Cirkusset oplyser til NORDJYSKE, at det endnu ikke er besluttet, om de to forestillinger gennemføres.

Ifølge NORDJYSKEs oplysninger var Cirkus Trapez købt til at levere to særforestillinger mandag, kl. 17 og kl. 20.

Forestillingen kl. 17 forløb uden problemer, mens det altså gik galt under aftenens sidste forestilling.

Anmeldelsen om uheldet kom kokken 22.08, og Arbejdstilsynet overtager nu den videre undersøgelse af sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden