Daisy på pølsevogn

Amburevyen samlede materiale på gågaden i Hobro.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Marie-Louise Kastberg havde nemmere ved at få udleveret en diner transportable end at iføre sig i en noget drilagtig præstekjole.nu revyen optager indslag til årets revy Foto Claus Søndberg

Hans Andersen, måske bedre kendt som manden bag Dusinus pølsevogn på Adelgade i Hobro, er blandt de nyheder, som Ambu Revyen kan præsentere til dette års forestilling. Ganske vist ikke på scenen, men derimod på den storskærm, der også er blandt nyhederne. - Man skal hele tiden finde på noget nyt. Nu har vi altså fundet på at lave nogle optagelser ude i byen, som vises indimellem numrene på scenen. Vi skal jo også klæde om, forklarer instruktør og medvirkende "i et par småroller" Svend Wortmann. På storskærmen, eller måske rettere pauseskærmen, optræder så en række af revyens figurer, blandt andet som gæster i pølsevognen. Svend Wortmann har på scenen selskab af erfarne kræfter i form af Carsten Bredahl, Marie-Louise Kastberg, Søren Hauer og Mette Mollerup Boel. Filmoptagelser og -klip er lagt i hænderne på Erik Waldbjørn Christensen. Som noget nyt kan billetter til Amburevyen købes på hjemmesiden www.amburevyen.dk, men som sædvanlig også på bibliotekerne. Der er premiere 16. marts og revyen spilles yderligere seks gange 17.-18. marts og 21.-24. marts.