Lukninger af Storebælt skyldes vedligeholdelse

Vedligeholdelsesarbejde om natten har lukket Storebæltsbroen kortvarigt de seneste tre dage.

Der vil løbende være vejarbejde det næste stykke tid på Storebæltsbroen. (Arkivfoto). <i>Emil Helms/Ritzau Scanpix</i>

Der vil løbende være vejarbejde det næste stykke tid på Storebæltsbroen. (Arkivfoto). Emil Helms/Ritzau Scanpix

Trafikanter på Storebæltsbroen har de seneste par dage oplevet, at broen kortvarigt har været lukket for biltrafik i de sene aftentimer og tidligt om morgenen.

Det skyldes et vedligeholdelsesarbejde på broen, der foregår i nattetimerne. I den forbindelse bliver trafikken omlagt, så der kun tages et spor i brug mellem klokken 21-06.

- Når vi omlægger til dobbeltrettet trafik, så er der behov for at lukke trafikken i omkring 20 minutter til en halv time, og det er så det, som vores kunder mærker, siger Lene Gebauer Thomsen, der er kommunikationschef i Sund & Bælt.

Arbejdet er for nuværende dog afsluttet, fortæller hun.

- I de tre dage vi lige har været igennem, har der været natarbejde. Nu er kampagnen slut, og der er ikke længere natarbejde.

Når Storebæltsbroen lukkes, melder Sund & Bælt det ud igennem blandt andet trafikradioen, på Facebook og på Sund & Bælts hjemmeside.

- Der kommer også noget vejarbejde løbende det næste stykke tid. Der (på hjemmesiden, red.) ligger der informationer om, hvordan og hvornår det vil påvirke trafikken, siger Lene Geabuer Thomsen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.