Frederikshavn

Dansk Høre-Center åbner i Frederikshavn

Dansk Hørecenter slår sig ned i Frederikshavn.

Dansk Hørecenter slår sig ned i Frederikshavn.

FREDERIKSHAVN:Dansk HøreCenter åbner d. 1. marts i Frederikshavn.

- Vi ønsker at være så tæt på borgerne, som overhovedet muligt, og vi har i lang tid ønsket at åbne en afdeling i Frederikshavn. Nu er tiden endelig kommet. Med placeringen på Danmarksgade 45 i Frederikshavn, kan vores kunder nyde godt af, at de ikke behøver at køre så langt som tidligere for at besøge et af vores hørecentre.", fortæller Lars E. Berthelsen, direktør i Dansk HøreCenter.

Den nye afdeling i Frederikshavn bliver Dansk HøreCenters 39. afdeling i Danmark.

Langt de fleste gør ikke noget ved deres hørenedsættelse, fordi de ikke véd, at et høreapparat kan gøre en forskel i deres liv eller kender til de konsekvenser et ubehandlet høretab kan have.

- Mange er bange for, om et høreapparat er ubehageligt at have på, eller om det kan ses for tydeligt. Derfor lever de med deres hørenedsættelse. Men der er ikke grund til at være bekymret. I dag fås høreapparater så små, at man næsten ikke kan se dem og de kan være en forlænget arm i forhold til fx telefon, iPad, TV og meget mere. Hvis man har en smartphone, kan apparaterne fx kobles direkte til den, så man selv kan tilpasse apparatet til sine omgivelser eller ovenikøbet høre musik direkte i det, siger Lars Berthelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst