Dansk komiker sagde ja til kæresten

Komikeren Nikolaj Stokholm giftede sig lørdag med kæresten Isabella Jøhnke

Nikolaj Stokholm er blevet gift. Foto: Scanpix
Gossip 9. oktober 2016 13:47 - Opdateret 9. oktober 2016 13:49

KENDTE: Det var kærlighed ved første blik, da komikeren Nikolaj Stokholm spottede studinen Isabella Jøhnke under en optræden i Frankrig i 2013.

Lørdag kulminerede parrets kærlighed så, da de to turtelduer sagde ja til hinanden i Grundtvigs Kirke i København.

Det fremgår af en række billeder, som gæsterne har delt på det sociale medie Instagram.

Flere kendte gæster overværede bryllupsceremonien og deltog i bryllupsfesten. I hvert fald har tv-værten Sofie Linde delt et billede af det glade par i kirken, mens teksten til billedet består af en masse hjertesymboler.

Tv-værten Bubber og komikeren Geo var også med under vielsen, og de har begge delt et billede af parret, der netop er kommet ud af kirken, mens gæsterne stod klar med konfetti og ris.

"Sjit Happens"-kollegaen Ruben Søltoft har også delt et billede fra lørdagens bryllup. Billedet viser det lykkelige par midt i et kys, mens de er omgivet af glade gæster med stjernekastere i hænderne.

- Det er så yndigt at følges ad de kysser, joker komikeren i teksten til billedet.

Nikolaj Stokholm har kendt Isabella Jøhnke, der nu hedder Isabella Stokholm, siden 2013, hvor han optrådte for en gruppe gymnasieelever på skitur i Frankrig.

Han har i sin klumme på det online livsstilsunivers Chrichri.dk tidligere fortalt, at han faldt pladask for studinen, og efter to års forhold friede han så til sin udkårne, som han ynder at kalde "mussemor".

- Jeg havde forberedt den fineste tale, men tårerne pressede sig på, og jeg fik kun fremstammet tre elendige ting: "Jeg elsker dig, jeg lover dig evig troskab og økonomisk stabilitet", afslørede han i sin klumme på chrichri.dk tilbage i juni.

Men på trods af nervøsiteten gik det heldigvis, som det skulle, og hun sagde ja til komikerens frieri og siden hen ja til ham i kirken.

Se billederne her:

Sofie Lindes instagram-foto

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...