De frivillige giver et nap med integration

Frivilligcenter Mariagerfjord inviterer til informationsmøder om indsatsen

MARIAGERFJORD:Det kribler og krabler med ideer og tanker omkring de nydanske borgere i Mariagerfjord Kommune, og Frivilligcentret forsøger at samle de aktiviteter og tilbud, der er i hele kommunen, op og synliggøre dem.

Derfor afholder Frivilligcentret informationsmøde i både Hobro og Hadsund, hvor enhver kan komme og høre lidt om, hvad der rører sig i den frivillige verden.

Møderne er lagt 18. og 20. august lige op til spisetid, og tager kun en time. Af hensyn til planlægningen vil vi rigtigt gerne, at borgerne tilmelder sig, siger lederen af frivilligcenteret, Tommy Sørensen.

Tanken er at der kort orienteres om mulighederne, henvises til hjemmesiden, hvor tingene samles og synliggøres, samt gives mulighed for at melde sig til de konkrete projekter. Skulle man ikke kunne deltage, er det også muligt at kontakte Frivilligcentret, som så vil formidle kontakt til rette sted, oplyser han.

- Der er brug for alle, og man bestemmer selv hvor meget der skal lægges i det. Det er netop også en af pointerne, at vi sikrer afstemte forventninger omkring det, der siges ja til, tilføjer Tommy Sørensen.

Det kan godt være en svær opgave at følge med. Der er tilbud mange steder, men det kan ind imellem knibe med både overblik og kontaktmuligheder. Nu tilbyder Frivilligcentret så at skabe et knudepunkt, hvor frivillige og brugere kan mødes og se de aktiviteter der er.

- Er nogen i gang, hører vi derfor også gerne om det, så vi kan medvirke til at skabe en formidling af aktiviteterne, siger han.

Går man med en ide må man også meget gerne henvende sig, der hurtigt kan fortælle, om der allerede er noget i gang, eller om man rammer noget nyt, så man undgår at bruge kræfter på noget der er i gang.

På www.fcmf.dk/integration kan man danne sig et indtryk af aktiviteterne

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjysk by får kæmpestort amerikansk datacenter
Luk