Den sidste feriedag skudt til baglinjen

21 børn har prøvet alle Suldrups idrætsgrene på en uge

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SULDRUP:Solen bager, som den ofte har for vane lige før, skoleåret begynder igen.

Men de 21 skolebørn på tennisbanerne i Suldrup får i hvert fald det maksimale ud af den allersidste feriedag. De kæmper med ketcher og bolde under kyndig vejledning af en hel gruppe frivillige fra tennisklubben.

Børnene er fra 2. til 6. klasse og har valgt aktiviteten ”Idræt på tværs - prøv det hele”, som IK Frem i Sønderup/Suldrup har stillet op med for første gang som sommerferieaktivitet i Rebild og Mariagerfjord kommuner.

I ugens løb er deltagerne blevet præsenteret for de forskellige idrætsgrene, man kan dyrke i Suldrup: håndbold, fodbold, tennis, badminton, gymnastik, motionscenter og petanque.

I alt 625 børn har været tilmeldt Aktiv Ferie 2015 i Rebild og Mariagerfjord kommuner, og det er rekord ifølge arrangørerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.