Den Store Pudekamp kommer på direkte tv

Verdensrekordforsøget den 12. oktober bliver en del af TV2’s Knæk Canceren-show

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Forsøget på at slå verdensrekorden i pudekamp den 12. oktober i Arena Nord kommer ikke alene i Guinness Book Of Records men sendes også direkte i primetime på TV2’s landsdækkende kanal.

Som tidligere omtalt vil Henrik Buchholtz og Steen Voersaa forsøge at samle 4.000 mennesker til pudekamp i Arena Nord søndag den 12. oktober.

Overskuddet fra rekordforsøget går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, og det er i den anledning, TV2 har kastet sin kærlighed på rekordforsøget i Frederikshavn.

Knæk Canceren

Ugen efter rekordforsøget er der Knæk Cancer-uge, som afsluttes med det store Knæk Canceren-show lørdag den 25. oktober direkte på TV2, og tv-stationen har udset Frederikshavn til den første by, som får besøg af Knæk Canceren-bussen, ligesom tv-stationen vil følge Henrik Buchholtz og Steen Voersaas forberedelser til selve rekordforsøget.

- Go’ Aften Danmark vil også have os i studiet, så udover det gode formål er det en god mulighed for at brande Frederikshavn, siger Henrik Buchholtz.

Som tidligere omtalt spiller dynekongen Lars Larsen med i den gode sags tjeneste og har givet Buchholtz og Voersaa et godt tilbud og leverer 4.000 puder for 80.000 kr., og for øjeblikket slider de to rekordmagere ikke meget på deres egne hovedpuder, men jagter det meste af døgnets vågne timer bidrag til at finansiere de 4.000 hovedpuder.

Mangler fortsat sponsorer

- Vi har samlet de første 61.000 ind, men mangler 19.000 for at være i mål. Vi har blandt andet søgt sundhedsudvalget og venter spændt på et svar, siger Henrik Buchholtz.

Rekordmagerne er nu i gang med at dele flyers og plakater rundt til alle skoler, daginstitutioner, foreninger med mere, ligesom de er ved at indspille et par filmklip med opfordring til at deltage og forberede sig på Den Store Pudekamp.

Verdensrekorden i pudekamp i Guinness Book Of Records blev sat i Chicago i oktober 2013, hvor 3.813 deltog i pudekamp i USA’s tredjestørste by.

Det er den rekord, der nu står for fald i Arena Nord.

Fakta

Alle deltagere skal medbringe en donation til Kræftens bekæmpelse på minimum 20 kroner.

For denne donation får man en gratis og splinterny hovedpude og en sjov oplevelse for hele familien.

Den nuværende verdensrekord i Guinness Book Of records er 3.813 deltagere og blev sat i oktober 2013 i Chicago, USA.

Tilmelding kan ske på Facebook.com/pudekampen

Alle, der vil bidrage, kan maile til: verdensrekord.frederikshavn@gmail.com

Eller kontakte Henrik Buchholtz på 22600027.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.