Blues´n Roots uden filter og i live på Kappelborg

Blues’n roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. 28.maj spiller de i Skagen.

Blues’n roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. 28.maj spiller de i Skagen.

Når sommeren står for døren, kan du opleve en aften sammen med nogle af Skandinaviens bedste bluesmusikere på Kappelborg i Skagen.

På årets sidste forårslørdag 28. maj klokken 20.00 disker Blues Jamboree nemlig op med deres roots, blues’n boogie, gospel & rag, og du kan forvente musikalske overraskelser og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte.

I Blues Jamboree er der god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje. Der bliver både spillet på guitar, vaskebræt og mundharpe og deres underholdning bliver spontan, rå og upoleret.

Bandet består af seks erfarne og anerkendte danske og internationale musikere. Mik Schack er en sand tusindkunstner, der byder på bl.a. vaskebræt og skarp tunge, mens Peter Nande på mundharpe dyrker en rå og upoleret ’pre-war’ og ’juke joint’ blues.

Olav Poulsen har som en af de få i Danmark specialiseret sig i elektrisk og akustisk slide guitar, hvor Alain Apaloo på guitar og vokal forener afrikanske grooves med blues og andre genrer.

Richard Farrell er en soulsanger med en stor og udtryksfuld stemme, mens Perry Stenbäck er en prisvindende sanger, spillemand og multiinstrumentalist, som har turneret verden rundt og i Danmark spillet med bl.a. Sebastian, Erann DD og Allan Olsen.

Flere informationer her: https://www.kappelborgskagen.dk/vis/artikel/blues-jamboree-5/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.