Mors er klar til fest: Øen hylder sine frivillige i marts

500 billetter til salg til prisregn og hyldest i arenaen

Billetsalget til Frivilligfesten åbner mandag 7. februar. Arkivfoto: Martin Damgård

Billetsalget til Frivilligfesten åbner mandag 7. februar. Arkivfoto: Martin Damgård

MORS:Morsø Kommune holder Frivilligfesten fredag 18. marts. Aftenen byder på hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og underholdning. Billetsalg starter mandag 7. februar.

Det skiver kommunen i en pressemeddelelse.

- Vi ser frem til holde Frivilligfesten i marts. Det er et af de mange arrangementer, som har været ramt af aflysninger i både 2020 og 2021. Det bliver fantastisk, at vi endelig igen kan fejre og hædre alle de frivillige ildsjæle på Mors, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune.

I løbet af aftenen uddeles priserne Årets Ungleder, Kulturius, Årets Kunstner, Årets Sportsnavn, Årets Frivillig og Årets Forening.

I november som optakt til den planlagte Frivilligfest 2021 blev der offentliggjort tre nominerede til to af priserne. De tre nominerede til Årets Forening 2020-2021 er frivilliggruppen i Morsø Lokalhistorisk Arkiv, Limfjordens Idrætsforening og Morsø Rideklub. De tre nominerede til Årets Frivillig 2020-2021 er Diana Brund Christensen, Karsten Larsen og Nina Andersen. Prisvinderne afsløres til Frivilligfesten.

Festaftenen er også en hædring af sportsmestre, der i 2020 og 2021 er blevet jysk mester, dansk mester eller har vundet medaljer ved et nordisk, europæisk eller verdens mesterskab.

Der er 500 pladser med spisning i Arenaen til salg. Alle, der havde billetter til Frivilligfesten 2021, fik refunderet deres billetter umiddelbart efter aflysningen i november.

Billetsalget bliver via hjemmesiden www.mors.dk/frivilligfest

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.