Diskvalificeret for snyd i skolekonkurrence

Tilsted Skole vekslede tredjeplads til andenplads efter Sct. Mariæ Skole i Aalborg blev afsløret i snyd i Danmarks Klogeste 6. klasse

Team Illuminati fra Tilsted Skole - i lilla t-shirts - kan nu kalde sig den næstklogeste i landet.

Team Illuminati fra Tilsted Skole - i lilla t-shirts - kan nu kalde sig den næstklogeste i landet.

TILSTED:6. klasse fra Tilsted Skole kunne onsdag kalde sig Danmarks tredje-klogeste, efter at klassens hold, Team Illuminati, var blevet nummer tre i den landsdækkende quiz Smart Parat Svar.

Men torsdag rykkede de op på andenpladsen. Holdet fra Sct. Mariæ Skole i Aalborg er nemlig diskvalificeret efter klager over snyd i finalen, der blev sendt direkte af TV 2 Regionerne. Angiveligt rettede de deres svar, efter at have set, hvad andre af deltagerne havde skrevet på en lille kridttavle.

- Det er en lidt træls måde at få en andenplads på, siger Peter Vangsgaard, dansklærer for 6. klasse på Tilsted Skole, som torsdag fik en mail fra arrangørerne om diskvalificeringen.

Diskvalificeringen får ikke betydning for præmierne. Vinderne, en klasse fra Grenaa, fik 10.000 kr., mens der til alle andre syv finaledeltagere var den samme trøstpræmie. Den bestod af en kurv med 30 bøger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden