DM-titel til Sæby HK

Sæbynitterne strøg helt til tops i beach handball på Kerteminde Strand - to vendelboer udtaget til VM i Brasilien

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lise Knudsen og Vendsyssel Håndbold røg ud i kvartfinalen på stranden ved Kerteminde, men sammen med Mette Kjærsgaard fra Sæby HK er hun udtaget til VM i Brasilien.Foto: Jan Christensen, DHF

SÆBY:På Kerteminde Nordstrand sikrede Sæby HK sig det danske mesterskab i beach handball for kvinder, da det blev til en finalesejr på 2-0 over Nykøbing FH.

Sæby-holdet med syv sæbynitter og tre landsholdsspillere var anført af Mette Kjærsgaard og med den tidligere FfI- og Fox-keeper, Hanne Frandsen, som træner, og vendelboerne gjorde rent bord i turneringen.

- Vi vandt de første to indledende kampe 2-0, det vil sige begge halvlege, og i kvartfinalen slog vi Ydun 3 med 2-0, fortæller Mette Kjærsgaard.

- I semifinalen blev Roskilde slået med 2-0 og endelig i finalen Nykøbing Falster, hvor vi også vandt 2-0.

- I finalen var vi forholdsvis sikre i begge halvlege og spillede rigtig godt med meget få fejl.

Også Vendsyssel Håndbold deltog i finalestævnet, og de gik også sejrrigt igennem puljespillet, men i kvartfinalen blev holdet besejret 2-1 af Nykøbing FH.

Endelig tabte Horne KFUM’s kvinder finalen for veteraner til TPI-Odense.

Udtaget til VM

Mette Kjærsgaard, Sæby HK, og Lise Knudsen, Vendsyssel Håndbold, er begge blandt de otte spillere, som landstræner Morten Holmen har udtaget til VM i Brasilien i beach handball, hvor der er genvalg til de fleste af sølvvinderne fra EM sidste sommer

Morten Holmen har valgt at holde fast i den kerne af rutinerede spillere, der har hjembragt fire sæt medaljer til Danmark.

- Det er en trup med masser af rutine, og med Mette Kjærsgaard tilbage på holdet har vi ekstra forstærkning i forsvaret, siger Holmen, der har en fortid som træner flere steder i Vendsyssel.

- Jeg har holdt skarpt øje med de spillere, der var med ved ungdoms-EM sidste år, og det er tydeligt, at de har fået smag for det og trænet benhårdt, siger Morten Holmen.

Målmandsposten står fortsat åben, da den rutinerede, tidligere Fox-kepper Hanne Frandsen døjer med en skade. Udtagelsen af de to målvogtere vil ske efter holdets næste samling, der finder sted den 4.- 6. juli.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden