Dømt for salg fra hashklub

27-årig mand overtrådte forbud mod at komme på adresse i Nørresundby

Arkivfoto <i>Foto: Thomas Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Thomas Hansen

NØRRESUNDBY:I forbindelse med politiets forbud mod at besøge en adresse i Prinsessegade i Nørresundby blev en 27-årig mand fra Nørresundby i byretten torsdag dømt for besiddelse og salg af hash fra samme adresse.

Desuden fik han en bøde for at besøge stedet, selv om politiet havde udstedt forbud mod det.

Manden har tidligere boet i en lejlighed på adressen, men blev smidt ud af udlejeren. Han blev dog ved med at komme i bygningen, der har flere lejligheder, da han kendte flere af de andre beboere.

Fængsel og bøde

Han blev dømt for i perioden 30. juli til 19. november i fire tilfælde på adressen at have besiddet knap 210 gram hash, heraf skulle godt 180 gram sælges videre. Desuden blev han dømt for besiddelse af 4,22 gram kokain til eget brug.

Straffen blev 40 dages betinget fængsel, oplyser anklager Lotte Nielsen.

Den 27-årige fik også en bøde på 4.000 kroner for besiddelse af en peberspray samt en totenschlæger og for at overtræde forbuddet mod at opsøge adressen.

Videoovervågning af vej

Derimod blev han frikendt for at have sat videoovervågning op, der filmede ud mod Prinsessegade, så man kunne se, hvem der ankom til adressen.

Overvågningen havde forbindelse til en monitor i hans daværende bolig, men det var ikke bevist, at den 27-årige havde sat udstyret op. Han modtog dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.