Dømt for voldsomt knivstikkeri

33-årig mand bar våben og solgte narko

Det er næsten tre år siden, ofret blev stukket ned. Arkivfoto: Jan Pedersen

Det er næsten tre år siden, ofret blev stukket ned. Arkivfoto: Jan Pedersen

AALBORG:Ofret var i livsfare, da en nu 33-årige mand uden varsel trak kniv og stak og snittede sit offer flere gange i halsen og hovedet under et skænderi på Planet Pub i Aalborg Øst omkring klokken 02.00 natten til søndag 27. november 2011.

Ofret overlevede sine sår, og onsdag 1. oktober 2014 blev den 33-årige mand idømt et år fem måneder fængsel for den grove vold, men også for 14 andre forhold om blandt andet trusler, besiddelse af en foldekniv og narko, som også blev solgt videre.

Den 33-årige er tidligere dømt, og en del af onsdagens domme er tillægsstraffe, og anklager Camilla Domslund havde i sin procedure forlangt en straf på 18 måneders fængsel.

Den 33- årige tilstod i retten, at han havde stukket, men forklarede det som nødværge.

Han blev også dømt for at have kørt narkopåvirket i bil, selv om han ikke har kørekort og have kørt modsat færdselsretningen, over for rødt lys samt venstre om i et helleanlæg.

I maj 2013 blev der fundet godt 10 gram hash på hans bopæl, og i december 2013 yderligere 470 gram hash beregnet til salg.

Endelig blev den 33-årige dømt for i april 2014 have solgt narko for mindst 9.000 kroner samt i sin lejlighed og på et loftsrum at have ligget inde med 586 gram hash samt knapt 25 gram kokain, som hovedsaligt skulle sælges videre.

Den dømte udbad sig betænkningstid i forhold til en anke.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.