Dørmænd slipper for sigtelse

Den 30-årige mand, der i marts døde på Gøglerbåden i Aalborg, blev ikke udsat for vold, oplyser Nordjyllands Politi

Ingen, hverken gæster eller dørmænd på Gøglerbåden i Aalborg, bliver ifølge Nordjyllands Politi sigtet i sagen om en 30-årig mand, der døde efter klammeri med to dørmænd.Foto: Grete Dahl

Ingen, hverken gæster eller dørmænd på Gøglerbåden i Aalborg, bliver ifølge Nordjyllands Politi sigtet i sagen om en 30-årig mand, der døde efter klammeri med to dørmænd.Foto: Grete Dahl

AALBORG:Den 30-årige mand, der i slutningen af marts døde på Aalborg Universitetshospital efter tumult på Gøglerbåden i Aalborg, døde ifølge obduktionsrapporten af iltmangel og hjertestop. Det oplyser politikommissær hos Nordjyllands Politi, Lars Nørskov Jørgensen, der leder efterforskningen.

- Manden havde ydre hudafskrabninger, men hverken kvælningsmærker eller slagmærker. Der er ingen tegn på, at han har været udsat for vold. Og hvis han har, er det ikke sket i timerne op til det, der skete på Gøglerbåden, siger han.

Intet grundlag for sigtelse

Ekstra Bladet har ellers tidligere skrevet, at den 30-årige mand blev decideret afstraffet af andre gæster på Gøglerbåden, inden han kom i klammeri med to dørmænd, der ifølge Nordjyllands Politi til sidst satte sig oven på manden for at få ham til at falde til ro.

Lars Nørskov Jørgensen fortæller yderligere, at ingen personer indtil videre er blevet sigtet i sagen. Hverken dørmænd eller andre gæster på Gøglerbåden.

- Vi har ikke noget grundlag for en sigtelse, siger han.

Ingen kommentarer til rocker-forbindelser

NORDJYSKE erfarer, at den 30-årige mand havde forbindelser til rockermiljøet. Den oplysning vil Lars Nørskov Jørgensen dog ikke kommentere på.

Han vil heller ikke kommentere, om episoden på Gøglerbåden har forbindelse til balladen mellem rockere fra Hells Angels og Bandidos, der opstod på værtshuset Mallorca Bar i Aalborg onsdag eftermiddag, hvilket NORDJYSKE erfarer gennem flere kilder.