Drømmen om et moderne center

Idrætscenter Jammerbugt vil åbne Fitness Fjerritslev til efteråret

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:Hele førstesalen hos Idrætscenter Jammerbugt skal omdannes til et moderne fitnessmiljø. Der skal væltes vægge, så der bliver et stort rum. Glaspartiet mod Brøndumvej skal også fornyes, så centret kommer til at virke lyst og imødekommende. Der kommer nye gulve, og ventilationen skal også laves om, forklarer Torben Larsen.

Ombygningen kommer til at koste 2,5 millioner. De eksisterende mødelokaler skal omdannes, så kvadratmeterne bliver bedre udnyttet.

Der vil stadig være et behov for mødelokaler, og det bliver løst ved blandt andet at sætte en skydevæg op i vandrerhjemmets spisesal, som kan rumme 180 mennesker.

Kreditforeningen er blevet søgt om 1,1 millioner kroner, Jammerbugt Kommune én million kroner og Lokale og Anlægsfonden samt LAG hver 200.000 kroner.

En af de største poster på budgettet bliver køb af motionsmaskiner for en million kroner.

Leder af idrætscenteret, Torben Larsen, håber, at et nyt motionscenter vil løfte idrætscentret og skaffe langt flere medlemmer til klubben.

- Lige nu har klubben 250 medlemmer, og jeg kan fint forestille mig, at det antal bliver fordoblet, siger Torben Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.