Duft af sommer på ældrecenter

Himmerlandshaven på udflugt

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SULDRUP:Selvom mange af de ansatte har været af sted på ferie, har der stadig været tid og overskud til, at beboerne på Himmerlandshave Ældrecenter i Suldrup har oplevet ”en duft af sommer”.

Når vejret har været til det, har beboerne typisk hygget sig i gårdhaven med spil og andre aktiviteter. Den ugentlige kørestolskaravane har også været i fuld gang sommeren igennem, og på de mere kølige og regnfulde dage er der bl. a. blevet syltet bær, som ældrecenter har fået foræret af venlige borgere i Suldrup, samt hygget med sang, spil, snak og oplæsning.

Mandeklubben, som mødes hver onsdag, har derudover besøgt landbrugsmuseet i Boldrup. Her fik beboerne et indblik i landbrugslivet slutningen af 1800-tallet – og der blev også tid til at ”klappe” nogle af dyrene.

Mændene besøgte også udstillingen ”Håndværk og husflid” på Spillemandsmuseet i Rebild, hvor de prøvede at lave reb i de arbejdende værksteder.

På tilsvarende vis har damerne været på udflugt til Nibe Havn, hvor de nød rundstykker og kaffe - samt den flotte udsigt ud over fjorden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat krænkede elever på skole: Her er dommen
Luk