En dag på Vejlerne

Lørdag er der igen åbent hus på Danmarks største fuglereservat øst for Øsløs

En folder, som viser placeringen af de syv fugletårne, som er bemandet med en guide på lørdag til åbent hus, kan hentes på fondens hjemmeside avjf.dk.Arkivfoto <i>Foto: Peter Mørk</i>

En folder, som viser placeringen af de syv fugletårne, som er bemandet med en guide på lørdag til åbent hus, kan hentes på fondens hjemmeside avjf.dk.Arkivfoto Foto: Peter Mørk

ØSLØS:Traditionen med at give publikum lidt ekstra i maj måned hvert år fortsætter hos Aage V. Jensen Naturfond, der ejer reservatet Vejlerne øst for Øsløs.

Lørdag er der nemlig igen åbent hus, og arrangementet betyder, at der på de syv forskellige fugletårne vil være guider, som fortæller om de fugle, som kan ses og om naturens generelt lige nu.

Derudover er der også adgang til et besøg i den gamle mølle, som ligger ved reservatets driftsbygninger ved den vestlige ende af dæmningen, som bæer hovedvej 11 og 29.

Ved driftsbygningerne vil der også være andre aktiviteter, hvor blandt andre lokale foreninger og skoler vil stå for forskellige aktiviteter.

- Vi giver også en kop kaffe, siger driftsleder Niels Dahlin Lisborg og forklarer, at der både vil blive solgt is og pølser på stedet, hvor der er gratis adgang og plads nok i hallen, hvis vejret viser sig at være fugtigt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.