En (jule)hyldest til de naturlige former

Blondehuset i Løkken udgiver sit eget julemagasin med lokale modeller

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØKKEN:Skal vi alle sammen se ud som modellerne i medierne for at holde af os selv? Lingeributik Blondehuset i Løkken har i år valgt at lave sit helt eget julemagasin med lokale modeller med naturlige kurver.

- Med billederne ønsker vi vise, at uanset om vi er tynde, runde, høje, lave, 20 eller 80, så handler det om at vise, hvem man er og være stolt af det, fastslår indehaveren af Blondehuset Helle Svendsen.

- Vores magasin adskiller sig ved, at vi gerne vil vise billeder af helt almindelige kvinder med naturlige former i al deres forskellighed. Og modellerne kommer ikke fra et modelbureau. Det er en flok modige lokale piger fra Løkken, fortæller Helle Svendsen.

- I prøverummet oplever jeg ofte, at kvinder fortæller om alt det, de synes er forkert ved deres krop i stedet for at se deres fordele. Og det er endda i en tid, hvor vi aldrig har været bedre til at passe og pleje os selv.

- Ud fra det vil jeg konkludere, at det også handler om påvirkningen gennem medierne. Vi sammenligner os, uanset alder, med det, vi ser, selvom vi med vores fornuft godt ved, at dette ikke er 100 procent virkeligheden.

- I Blondehuset vælger vi at se på de fortrin, som alle også besidder, og prøver at finde en model undertøj, som passer og netop understreger den enkelte kvindes fortrin, fortsætter Helle Svendsen, der oplyser, at der ikke er manipuleret med billederne, men at man har prøvet at vise kvindernes humor, glæde og entusiasme.

- Og så synes vi jo, de ser rigtig dejlige ud, understreger Helle Svendsen.

Det er ikke uden grund, at Blondehuset sætter fokus på at vise noget for alle størrelser. Det engelske lingerifirma Wacoal kårede i foråret 2015 Blondehuset i Løkken til Danmarks bedste butik i både salg og service i forhold til mærkerne Freya, Fantasie og Elomi. Det er vel at mærke undertøjsmærker som især henvender sig til kvinder med store skålstørrelser.

Billeder og layout i det nye magasin er lavet af Bøjstrup Reklamefoto ved Kirsten Bøjstrup. Fotolokation er Hotel Villa Wendel i Løkken.

- Julemagasinet er et stort sats for min lille forretning, men jeg synes, det er det hele værd, og hvis vi bare kan gøre en lille forskel ved at sætte fokus på dette meget vigtige emne, vil jeg være rigtig glad, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.