En uge med fodboldfokus i Nors

62 børn trodser varmen på fodboldskole i Nors

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Agnes Gravesen (tv.) har været på fodboldskole to gange før. Hun kender de fleste på sit hold i forvejen, men det har også været sjovt at møde nogle nye. Og så har trænerne været gode, fortæller hun.

NORS:Søndag blev det danske fodboldlandshold slået ud af VM, men det har ikke sat en dæmper på fodboldfeberen. I hvert fald ikke i Nors, hvor de russiske stadions er blevet skiftet ud med Nors Boldklubs halvtørre fodboldbaner. Her afholdes mandag til fredag DBU’s fodboldsskole, hvor 62 børn (årgang 2003-2010) fordelt på fire hold spiller fodbold fra klokken 9-15.

Fodboldskoleleder Allan Olsen fortæller, at fodboldskoletræningen gerne skal adskille sig fra den normale træning i klubberne. Derfor er der også flere aktiviteter i gang omkring banerne, hvor børnene kan prøve kræfter med ’’bumber ballz’’, ’’panna’’ eller vandkamp, der er meget populært i den bagende varme.

Agnes Gravesen, Nors, på 11 år er garvet fodboldskoledeltager og en af årets 17 piger på skolen. Sammen med et par andre står hun og sender den ene bold efter den anden op i ’’krydset’’, og hun er glad for de forskellige aktiviteter.

- Det er rigtig sjovt, for det er ikke noget, vi prøver normalt. Det er altid sjovt om fredagen, hvor der er vandkrig, men det har også været sjovt at træne. Det har været godt, at vi har trænet skud mere end vi plejer, siger hun.

I næste uge er der fodboldskole hos Thisted FC.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.