Ena vandt Vild med dans

Hun var ikke favorit, men nappede en flot førsteplads i årets populære tv-konkurrence

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DANMARK:Stephania Potalivo var på forhånd udråbt til favorit, da årets sæson af Vild med dans tog sin begyndelse i september.

Men nej - det blev publikumsfavoritten Ena Spottag og hendes partner, Thomas Evers Poulsen, der tog førstepladsen.

Det var da også med tårer og store smil, at parret kunne lade sig hylde.

- Jeg er virkelig overvældet og glad, jeg kan slet ikke stoppe med at grine, jubler Ena Spottag fra dansegulvet i Forum Horsens.

- Det er helt vildt. Jeg har fra starten af haft dårlige odds hos bookmakerne, og jeg er stolt at kunne sige, at man kan danse, uanset hvordan man ser ud. Jeg håber, at dem der sidder hjemme i stuerne, der synes de er for tykke eller har for store fødder, de ser, at man godt kan danse, selvom man er tyk. Ud med jer på dansegulvet, man bliver glad af det, siger hun.

Undervejs er nydansere som skuespillerinden Søs Egelind, sangerinden Sharin Foo og den tidligere fodboldspiller John ”Faxe” Jensen også sat til vægs af Spottag og Evers Poulsen.

Det er 12. gang, at Vild med dans finder en vinder i Danmark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.