End ikke Låsby-Svendsen er interesseret

Det er lige før, at man får lyst til at kalde busskuret på Mellergårdsvej ved Vejby for en arkitektonisk perle med masser af komfort.

I mere end et årti har denne ruin stået på Vejby-kanten. Lokale borgere har klaget over den længe, og nu ser det ud til, at der endelig sker noget.

I mere end et årti har denne ruin stået på Vejby-kanten. Lokale borgere har klaget over den længe, og nu ser det ud til, at der endelig sker noget.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I hvert fald, hvis man sammenligner træskuret med, hvad der gemmer sig i vildnisset lige inde bagved: En ruin så ringe, at selv Låsby-Svendsen formentlig ville rende skrigende bort, hvis han fik den tilbudt. Ruinen har stået der i mere end et årti og er bare blevet ringere og ringere. Januarblæsten får de løse blikplader til at buldre, og i en gammel stald hænger en to meter lang bjælke og dingler - der er næppe tvivl om, at de borgere i Vejby, som sender børn hen til busstoppestedet har forbudt dem al færdsel inde på grunden, da man ikke bare kan få en bjælke i hovedet, men også snuble i murbrokker eller træde i et langt, rustent søm. Bare for at nævne enkelte af de risici, der er forbundet med at bevæge sig rundt i og ved ruinen. At ejendommen har stået ubeboet og uberørt i mange år bekræftes af, at der i det, som formentlig har været stuehuset, er vokset et fire meter højt træ frem.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.