Energimesse ved Kappelborg

Energibyen Frederikshavn samlede energirigtige løsninger i Skagen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:”Energiens Dag” var titlen på den lille event, som Energibyen Frederikshavn fredag arrangerede i gården ved Kappelborg.

- Det her er vores årlige arrangement, hvor vi samler folk for at vise forskellige spændende løsninger, forklarede Energibyens projektchef Poul Rask Nielsen, mens han var omgivet af varmepumper, LED-pærer, el-biler og meget andet godt.

I år er det tredje gang, at arrangementet holdes, og de foregående to år er det foregået i henholdsvis Frederikshavn og Sæby.

- Vi vil holde fast i at flytte rundt, for Energibyen Frederikshavn er hele kommunens energiby, fastslog Poul Rask Nielsen.

I alt 20 udstillere var med på den lille messe, men vejret var dog ikke til salg af solcelleanlæg - måske nærmere vandkraft. Det var nemlig gråt, vådt og trist det meste af dagen.

Alligevel var humøret positivt - eksempelvis hos Torben Laustsen, direktør hos belysningsfirmaet Lyngsaa A/S. Mange besøgende på ”Energiens Dag” kom nemlig for at lave købsaftaler.

- Vi er her jo helt klart for at se, om vi kan få nogle kunder. Og vi har da bestemt også fået positiv respons fra mange af dem, der er kommet forbi, forklarede Torben Laustsen.

Energibyens projektchef Poul Rask Nielsen var selvfølgeligogså ærgerlig over vejret - men positiv over arrangementet som helhed.

- Alle stande var optaget allerede for en måned siden. Sådan en efterspørgsel har vi aldrig prøvet før. Og allerede nu er de første stande til næste års arrangement booket, så det er rigtigt godt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.