Energimesse ved Kappelborg

Energibyen Frederikshavn samlede energirigtige løsninger i Skagen

Claus T. Kræmmergård
Trist vejr satte sit præg på Energiens Dag - alligevel var der masser af energirigtige løsninger at se nærmere på.Foto: Peter Broen
Skagen 22. juni 2013 06:29

SKAGEN: ”Energiens Dag” var titlen på den lille event, som Energibyen Frederikshavn fredag arrangerede i gården ved Kappelborg.

- Det her er vores årlige arrangement, hvor vi samler folk for at vise forskellige spændende løsninger, forklarede Energibyens projektchef Poul Rask Nielsen, mens han var omgivet af varmepumper, LED-pærer, el-biler og meget andet godt.

I år er det tredje gang, at arrangementet holdes, og de foregående to år er det foregået i henholdsvis Frederikshavn og Sæby.

- Vi vil holde fast i at flytte rundt, for Energibyen Frederikshavn er hele kommunens energiby, fastslog Poul Rask Nielsen.

I alt 20 udstillere var med på den lille messe, men vejret var dog ikke til salg af solcelleanlæg - måske nærmere vandkraft. Det var nemlig gråt, vådt og trist det meste af dagen.

Alligevel var humøret positivt - eksempelvis hos Torben Laustsen, direktør hos belysningsfirmaet Lyngsaa A/S. Mange besøgende på ”Energiens Dag” kom nemlig for at lave købsaftaler.

- Vi er her jo helt klart for at se, om vi kan få nogle kunder. Og vi har da bestemt også fået positiv respons fra mange af dem, der er kommet forbi, forklarede Torben Laustsen.

Energibyens projektchef Poul Rask Nielsen var selvfølgeligogså ærgerlig over vejret - men positiv over arrangementet som helhed.

- Alle stande var optaget allerede for en måned siden. Sådan en efterspørgsel har vi aldrig prøvet før. Og allerede nu er de første stande til næste års arrangement booket, så det er rigtigt godt.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...