Konkursramt Burger King genåbner tirsdag

Nye kræfter driver stedet videre

Burger King i Frederikshavn genåbner tirsdag 22. november. <i>Peter Broen</i>

Burger King i Frederikshavn genåbner tirsdag 22. november. Peter Broen

FREDERIKSHAVN:I starten af oktober gik Burger King Frederikshavn konkurs. Den tidligere forpagter nåede kun at drive stedet i fire år.

Årsagen til konkursen var for stor gæld. Af regnskaberne fremgår det, at der var underskud på driften i forbindelse med restriktioner forårsaget af coronapandemien.

Nordjyske har flere gange forsøgt at få svar på, hvad der skulle ske med restauranten. Nu har King Food, som er selskabet bag Burger King, endelig meldt noget ud.

King Food har valgt at overtage restauranten, da de ser en masse potentiale i den, oplyser selskabet. De seneste dage har hele teamet været gennem træningsdage i køkkenet i Frederikshavn.

Restauranten genåbner tirsdag formiddag kl. 10.

Erfaren forpagter

Det bliver Linette Havsager, der siden 2018 har været forpagter for Burger King Hjørring, som overtager forpagtningen af Burger King Frederikshavn.

- Jeg er stolt af det nye ansvar, jeg er blevet tildelt, og jeg glæder mig enormt meget til at lære mine nye kolleger i Frederikshavn bedre at kende, udtaler hun i pressemeddelelsen fra King Food.

De ansatte i restauranten bliver en blanding af personale fra Hjørring og Frederikshavn, fortæller hun.

- Allerede på træningsdagene har man kunne mærke, at der er en rigtig god stemning mellem medarbejderne, så nu glæder vi os bare til at åbne restauranten op for gæster, udtaler Linette Havsager.

Burger King Frederikshavn kommer til at have åbent søndag-torsdag fra 10-22 og fredag-lørdag fra 10-23.

Borgmester Birgit Hansen klippede under stor jubel det røde bånd til Frederikshavns nye fastfood-restaurant, Burger King på Nytorv i 2018.

Borgmester Birgit Hansen klippede under stor jubel det røde bånd til Frederikshavns nye fastfood-restaurant, Burger King på Nytorv i 2018.

Konkursen

Burger King Frederikshavn åbnede i 2018, hvor borgmester Birgit Hansen indviede restauranten. Det var Burger Kings 50. restaurant i Danmark og var en stor dag for byen.

Restauranten blev drevet af Morten Peter Madsen, som ellers havde gode forudsætninger for at gøre den til en god forretning. Han åbnede i 90’erne tre McDonalds-restauranter i henholdsvis Hjørring (1994), Sæby (1996) og Frederikshavn (1997).

Men den dårlige timing med først coronakrise og siden energikrise betød, at selskabet bag Burger King Frederikshavn i oktober i år gik konkurs. Siden har restauranten været lukket.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.