Mikkel Hansen bliver ansigt for nordjysk virksomhed

Håndboldstjernen skal reklamere for firmaet i flere reklamefilm

Når Mikkel Hansen næste år skifter Paris ud med Aalborg bliver han samtidig ambassadør for en nordjysk virksomhed. Foto: Henning Bagger/Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Når Mikkel Hansen næste år skifter Paris ud med Aalborg bliver han samtidig ambassadør for en nordjysk virksomhed. Foto: Henning Bagger/Scanpix Ritzau Scanpix

NORDJYLLAND:Et særdeles kendt ansigt skal hjælpe et nordjysk firma med at få udbredt danskernes kendskab til dets produkt.

Virksomheden har netop indgået et samarbejde med den populære håndboldspiller Mikkel Hansen, der til næste år tørner ud for Aalborg Håndbold.

Til næste år trækker Mikkel Hansen i trøjen for Aalborg Håndbold. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP <i>Ritzau Scanpix</i>

Til næste år trækker Mikkel Hansen i trøjen for Aalborg Håndbold. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP Ritzau Scanpix

Der er tale om det nordjyske selskab RareWine Invest, der har adresse på Østre Havnepromenade i Aalborg, og som hjælper både danske og udenlandske kunder med at investere i dyre vine, der kan give en gevinst, når de sælges igen.

At firmaet har valgt at lave en aftale med netop Mikkel Hansen, der flere gange er kåret som verdens bedste håndboldspiller, er ikke tilfældigt.

Den kommende Aalborg-spiller har nemlig en stor passion for vin, som han både nyder - når håndbolden tillader det - og investerer i.

- Derudover rammer Mikkel rigtig mange mennesker med sin personlighed. Vi vil meget gerne udbede kendskabet til både os som virksomhed og det produkt, vi repræsenterer - nemlig investering i vin, siger Lars Granat Jensen, marketingdirektør i RareWine Invest.

- Selvom vi har opnået en vis størrelse, er der fortsat nogen, der er mere kendte end os. Vi tror på, at Mikkels kendisfaktor kan være med til at bringe os ud til flere mennesker, end vi ellers var nået ud til, uddyber han.

Lars Granat, marketingdirektør i RareWine Invest (tv.) i snak med selskabets kommercielle direktør Rune Spliid. Foto: RareWine Group

Lars Granat, marketingdirektør i RareWine Invest (tv.) i snak med selskabets kommercielle direktør Rune Spliid. Foto: RareWine Group

Målet er, at flere almindelige danskere får øjnene op for muligheden for at investere i vin.

- Det er en lavrisiko-investering, som det ikke koster ret meget at komme i gang med. Vi har investeringer, der starter fra 75.000 kroner, siger Lars Granat Jensen.

Der er tale om en ambassadøraftale, hvor Mikkel Hansen får en fremtrædende rolle i RareWines markedsføring, fortæller marketingdirektøren.

- Mikkel bliver ansigtet i reklamefilm og på fotos, og så vil han være til stede ved nogle af vores arrangementer. Vi tror på, at han kan løfte kendskabsgraden til vores virksomhed og produkt, og vi håber selvfølgelig, at det får en økonomisk effekt. Men det er svært at sætte kroner og øre på, siger Lars Granat Jensen.

Samtidig med den nye ambassadøraftale har RareWine Invest også indgået en sponsoraftale med Aalborg Håndbold.

- Vi får vores navn og logo på bannere, når klubben spiller, fortæller Lars Granat Jensen.

Både aftalen med Mikkel Hansen og med Aalborg Håndbold er allerede trådt i kraft, selvom det først er til næste sommer, at håndboldstjernen bytter Paris ud med Aalborg.

Lars Granat Jensen ønsker ikke at sætte tal på, hvad de to aftaler koster selskabet.

- Men det er selvfølgelig nogle større beløb. Det er det både med Aalborg Håndbold, men det er det i særdeleshed også med sådan en personlighed som Mikkel. Det er klart, at han er ikke billig - han er en af verdens bedste håndboldspillere og en af de mest kendte danske sportsprofiler. Så det er et anseeligt beløb, siger Lars Granat Jensen.

Efter en udvidelse, der stod klar i marts, kan der opbevares  2.500.000 flasker flasker vin på RareWines topsikrede lager i Vester Hassing. Her ligger vin for flere hundrede millioner kroner. Foto: RareWine Group

Efter en udvidelse, der stod klar i marts, kan der opbevares 2.500.000 flasker flasker vin på RareWines topsikrede lager i Vester Hassing. Her ligger vin for flere hundrede millioner kroner. Foto: RareWine Group

Mikkel Hansen har tidligere investeret i vin på egen hånd, men med samarbejdsaftalen er han nu kunde hos RareWine Invest.

- Vin er en af mine store interesseområder, og jeg finder det interessant at kombinere passion med investering. I den henseende er jeg både glad og stolt over at have indgået samarbejde med RareWine Invest, siger Mikkel Hansen i en pressemeddelelse.

RareWine Invest

RareWine Invest er et af flere selskaber i Rare Wine Holding (RWH ApS)

Koncernen har flere ben. RareWine Aps er en traditionel vinhandler, der lever af at købe og sælge vin i luksusklassen

RareWine Invest er et investeringsselskab, der rådgiver og hjælper investorer med at tjene penge på at investere i eksklusive vine.

Selskabet har adresse på Østre Havnepromenade i Aalborg.

RareWine Invest har mere end 800 investorer over hele verden.

Derudover driver selskabet et privat toldoplag i Vester Hassing.

Efter en udvidelse, der stod klar i marts, kan der opbevares 2.500.000 flasker vin på RareWines topsikrede lager i Vester Hassing. Her ligger vin for flere hundrede millioner kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.