Tv-kendis blev frisør i Aalborg: Derfor er kunderne vilde med hende

26-årige Trine Skjollander er kendt fra flere tv-programmer, har flere end 80.000 følgere på Instagram og elsker at se "Løvens Hule"

Trine Skjollander driver frisørsalonen, SallyMane, i Aalborg. Hun er vant til at optræde foran kameraet. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Trine Skjollander driver frisørsalonen, SallyMane, i Aalborg. Hun er vant til at optræde foran kameraet. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Trine Skjollander er vendt tilbage til Aalborg, hvor hun for knap et år siden åbnede frisørsalonen SallyMane. Lige nu gør det ekstra ondt, fordi butikker under 5000 kvadratmeter har fået lov at åbne igen - dog ikke frisører. Så økonomien og humøret er ramt:

- Det er skide irriterende, at en kæmpe H&M må holde åben nu, men en lille frisørsalon som vores må ikke. Vi har ellers masser af plads og kunne sagtens arbejde forskudt, så vi ikke var så mange på salonen. Det gik så sindssygt godt i starten med at få nye kunder, så det er rigtig træls, at vi skal holde lukket nu, siger Trine Skjollander med et lille suk.

Hvilke butikker åbner 1. marts?

Udvalgsvarebutikker op til 5000 m2 genåbnes med midlertidigt skærpede kvadratmeterkrav på 10 m2 pr. kunde i butikker under 2000 m2 (tidligere 4 m2 pr. kunde). For butikker mellem 2000 m2 og 4.999 m2 foreslås et arealkrav på 20 m2 pr. kunde (tidligere 10 m2). Dette gælder ikke udvalgsvarebutikker i storcentre.

Udendørs kulturinstitutioner genåbnes. Her forudsættes krav om negativ test inden for 72 timer eller dokumentation herfor, enten ved forevisning af SMS fra privat leverandør (ved antigentest) eller ved brug af app-løsning eller udskrift for PCR-test.

Forsamlingsforbuddet hæves fra 5 til 20 personer fsva. udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi.

Kilde: Sundhedsministeriet

SallyMane er en frisørsalon, der indehaves af den tidligere Paradis Hotel-deltager, Trine Skjollander. Den ligger på hjørnet af Rantzausgade og Danmarksgade i Aalborg. Sallonen er i øvrigt opkaldt efter Trines hund, "Sally", der er en 8-årig chihuaha. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

SallyMane er en frisørsalon, der indehaves af den tidligere Paradis Hotel-deltager, Trine Skjollander. Den ligger på hjørnet af Rantzausgade og Danmarksgade i Aalborg. Sallonen er i øvrigt opkaldt efter Trines hund, "Sally", der er en 8-årig chihuaha. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

1. april - en måned efter den første corona-nedlukning, overtog hun en eksisterende frisørsalon i Rantzausgade inklusiv alt inventar.

- Jeg var så glad, da jeg kunne åbne butikken. det var en kæmpestor drøm og noget af det største, der er sket for mig, siger Trine Skjollander.

Hun havde på forhånd sparet lidt op og lånte også fra sine forældre, så hun er ikke tynget af dyre renter til banklån.

Mister mange penge

Det kommer hende til gode lige nu. Alligevel får hun en økonomisk lussing. Hun anslår, at hun har mistet 100.000 kroner de seneste par måneder, hvor hun har haft butikken tvangslukket - også selvom hun nu får statsstøtte til løn og driftsudgifter.

Trine Skjollander har måttet klippe toppen af sine udgifter for at klare sig gennem de seneste uger. Hun har skåret alt tøj og impulskøb helt fra og får også hjælp fra sine forældre til at klare sig, så det hele går nok.

Trine Skjollander med hunden Sally (8 år) i skødet. Det er en chihuahua. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Trine Skjollander med hunden Sally (8 år) i skødet. Det er en chihuahua. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Hun har heldigvis et lyst og udadvendt sind.

Hun fordriver ventetiden med udendørs fitness træning, lufte sin hund, Sally og se tv-serier. Favorit-programmet er "Løvens Hule", men også "Kærlighed, hvor kragerne vender". Hun er også lige startet med at se hele Klovn-serien.

Slut med impulskøb

Mille Ottesen (th.), 18 år, startede som elev hos SallyMane 1. juli 2020. Hun står ved siden af indehaver af SallyMane, Trine Skjollander (tv.). Der er desværre ingen kunder at øve sig på for tiden. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Mille Ottesen (th.), 18 år, startede som elev hos SallyMane 1. juli 2020. Hun står ved siden af indehaver af SallyMane, Trine Skjollander (tv.). Der er desværre ingen kunder at øve sig på for tiden. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Trine Skjollander er god til at skabe kontakt til andre mennesker. Hendes Instagram-profil har flere end 80.000 følgere og hun er populær på tv. Hun har været med i Paradise Hotel, Mit Paradiso Liv og Boss Ladies. Det har hun haft stor gavn af i sit liv som selvstændig frisør:

Se Trine i tv-serien Boss Ladies her:

https://viaplay.dk/player/default/serier/boss-ladies/saeson-1/afsnit-5

- Kendis-faktoren har en enorm effekt. Det har givet mig min egen platform på Insta og adgang til et stort publikum, siger Trine Skjollander.

Kæmpe kendis-effekt

Trine Skjollander vurderer, at omkring to tredjedele af alle hendes nye kunder kommer, fordi de kender hende fra Instagram eller tv. Hun er glad for sine mange tv-optrædener. De viser hende i store træk, som hun er:

- Jeg har ikke gjort noget, jeg har fortrudt. Jeg synes udelukkende, det har været en positiv oplevelse at være med, siger Trine Skjollander.

Hun fortæller, at hun var dårlig i skolen, så hun måtte i nogen tid kæmpe med at finde sig selv og noget, hun var god til. Hun endte med en frisøruddannelse, som hun færdiggjorde som 20-årig. Hun har siden arbejdet på flere saloner i blandt andet Viborg og Odense.

SallyMane indehaves af den tidligere Paradise Hotel-deltager, Trine Skjollander <i>Foto: Henrik Bo</i>

SallyMane indehaves af den tidligere Paradise Hotel-deltager, Trine Skjollander Foto: Henrik Bo

Åbner endnu en salon

- Jeg elsker at være frisør og at lære fra mig og når jeg så får at vide, at jeg er god til det, så brænder jeg endnu mere for det. Jeg er sindssygt dygtig til at klippe og farve. Rigtigt mange børn og unge, der render rundt med lyse lokker, har været inde hos mig. De finder mig på Instagram og synes, det er sjovt at komme herind. Jeg elsker at gøre mine kunder glade. Jeg kan slet ikke holde ud, hvis de er utilfredse, siger Trine Skjollander.

Hun har en ansat plus en elev, der begge er hjemsendte for tiden. Når engang, der kommer gang i klipningen igen, drømmer hun om at åbne endnu en salon midt i Aalborg - måske til sommer.

Med i Paradise igen

- Jeg kan elsker, at der sker noget og vil rigtigt gerne have nogle flere elever, som jeg kan lære noget. Så kan jeg også undervise dem i hold, siger Trine Skjollander.

SallyMane er en frisørsalon, der indehaves af den tidligere Paradis Hotel-deltager, Trine Skjollander. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

SallyMane er en frisørsalon, der indehaves af den tidligere Paradis Hotel-deltager, Trine Skjollander. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Hun afviser ikke at være med i endnu mere reality-tv ... og måske er der snart nyt på vej. I hvert fald er Trine særdeles solbrun for tiden. Det er eks-kæresten, Mathias Hjort også.

Ifølge Se og Hør, skyldes det, at både Trine Skjollander og eks-kæresten er med i den kommende sæson 17 af Paradise Hotel, der netop er blevet optaget i Mexico denne vinter. Dette rygte, afviser TV3 dog at kommentere på.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.