Erhvervslivet må til lommerne

Erhvervslivet i Vendsyssel svigter FC Hjørring, og de må betale, hvis de vil have en by med eliteidræt, fastslår borgmester Arne Boelt (S)

Så glade var FC Hjørring-spillerne, da HB Køge var udraderet med 4-0 i søndags. Nu er glæde vendt til vantro i klubben.Foto:Bente Poder

Så glade var FC Hjørring-spillerne, da HB Køge var udraderet med 4-0 i søndags. Nu er glæde vendt til vantro i klubben.Foto:Bente Poder

HJØRRING:Der bliver formentlig brug for et millionbeløb, hvis FC Hjørring skal reddes fra tvangsnedrykning til 2. division, som DBU har meldt ud. Årsagen er den skrantende økonomi, og det er erhvervslivet i Vendsyssel, der nu må træde i karakter, lyder vurderingen:

- Nu må virksomhederne altså få øjnene op for betydningen for byen. Opbakningen til eliteklubben har svigtet og erhvervslivet har siddet på hænderne, siger borgmester Arne Boelt (S).

Han mener slet ikke sponsoropbakningen svarer til det, man ser i andre sammenlignelige klubber, og det man kan forvente i en eliteklub.

- I kommunen kan vi forsøge at bane vejen og yde lidt til markedsføring. Men kommunen må ikke give sponsorstøtte, understreger Arne Boelt.

Han fortæller at flere sponsorer beklager sig over de mangelfulde faciliteter på stadion og den langvarige debat om et nyt stadion.

- De vil have en ordentlig VIP lounge. Men det er noget vrøvl. Hvis erhvervslivet virkelig havde bakket op, var vi nok også kommet i gang for længst, siger Arne Boelt.

I øvrigt kan en pludselig tvangsnedrykning skabe ny tvivl og usikkerhed om de kommende stadionplaner, forudser han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden