Frederikshavn

- Et hjerteløst og kortsigtet budgetforlig

Byrådsmedlem Ida Skov fra Enhedslisten har ikke meget tilovers for budgetforliget i Frederikshavn Kommune

Ida Skov fra Enhedslisten står uden for budgetforliget. Arkivfoto: Grethe Dahl

Ida Skov fra Enhedslisten står uden for budgetforliget. Arkivfoto: Grethe Dahl

FREDERIKSHAVN:- Det værste er, at det slet ikke er nødvendigt at skære 25 millioner kroner. I budgettet for næste år findes der en pulje, der hedder ”Tværgående fælles puljer”, hvor der der er afsat 26 millioner kroner til ingen verdens ting. De penge er ikke øremærket til noget som helst, og det synes jeg nærmest er det værste ved det her budget, siger byrådsmedlem Ida Skov fra Enhedslisten.

Enhedslisten står med andre ord uden for budgetforliget, og Ida Skov, der kalder budgetforliget for hjerteløst og kortsigtet, hæfter sig ved, at nedskæringerne igen forringer forholdene for børn, ældre, handicappede og psykisk sårbare.

Ida Skov havde hellere set, at projektet omkring busterminalen i Frederikshavn blev udskudt, og hun finder det heller ikke nødvendigt at afsætte to millioner kroner hvert år til købstadsjubilæet, ligesom partiet sætter spørgsmålstegn ved planerne om at omlægge Rådhusparken.

- De partier, der har indgået budgetforlig, fortsætter den snedige nedskæringspolitik. Den går ud på, at forligspartierne skærer ned på kommunens serviceniveau ved at nedlægge stillinger med den ene hånd. Og med den anden hånd bliver der så givet ”gaver” til for eksempel erhvervslivet og til at omlægge Rådhusparken, siger Ida Skov.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst