Fængslet for at banke 29-årig med baseballbat

Tidligere voldsdømt meldte sig selv - offer fik slag i hovedet og på kroppen

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:En 21-årig mand fra Aalborg blev onsdag eftermiddag varetægtsfængslet frem til 3. september sigtet for grov vold begået tirsdag aften 29. juli kort efter klokken 23 i en opgang på Fyrkildevej i Aalborg Øst.

Siden overfaldet på en 29-årig mand i sidste uge har den 21-årige været eftersøgt af Nordjyllands Politi, og han valgte tirsdag at melde sig selv til politiet med sin forsvarer ved sin side.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning og for at forhindre den 21-årige i at begå ny kriminalitet, oplyser anklager Jette Rubien. Den fængslede er trods sin unge alder allerede tidligere dømt for vold og røveri.

Slået med baseballbat

På grund af dørlukningen er der ikke kommet noget frem om et eventuelt motiv til overfaldet.

Men den 21-årige er sigtet for sammen med andre mænd flere gange at have slået den 29-årige med et baseballbat i hovedet og kroppen samt have slået og sparket ofret flere gange.

Den 29-årige mand måtte efterfølgende behandles på hospital med en brækket næse og en flænge i hovedet, ligesom flænger på kinden og hånden måtte syes.

Den 21-årige nægter grov vold og siger, der var tale om slagsmål, hvor han handlede i nødværge. Han blev varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling.