Færge-ansatte fundet blandt 6000

Fjord Line har udvalgt 280 medarbejdere til de nye Norges-færger

Næsten 6000 havde søgt stillingerne hos det dansk-norske rederi Fjord Line.

Næsten 6000 havde søgt stillingerne hos det dansk-norske rederi Fjord Line.

HIRTSHALS:Det dansk-norske rederi Fjord Line har valgt de knapt 300 medarbejdere, der skal ansættes på de nye superfærger mellem Hirtshals og Sydnorge, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Næsten 6000 havde søgt stillingerne, da ansøgningsfristen udløb ud i begyndelsen af februar.

- Jeg er ovenud tilfreds med antallet omkring de 6000, og vi kan konstatere, at vi har topkvalificerede kandidater til samtlige positioner, der skal besættes, siger direktør i Fjord Line, Gert Balling.

Men de mange ansøgninger betyder også, at selv meget kvalificerede ansøgere har fået afslag.

- Sådan vil det være, når man får så mange ansøgninger. Vi kan også sagtens være kommet til at vælge nogen fra, som vi godt kunne have brugt, men vi har gjort alt for at undgå det, siger Gert Balling.

Ansøgningerne kommer bredt set fra hele landet med en overvægt af nordjyske ansøgere og en lille andel fra Sverige.

I dag bliver der udsendt omkring 200 jobtilbud på den nye cruisefærge, som begynder at sejle i begyndelsen af sommeren og cirka 80 jobtilbud til hurtigfærgen, som begynder at sejle til maj. Stillingerne er hovedsageligt gået til nordjyder.

Til efteråret, når den anden cruisefærge ankommer, bliver der en ny ansøgningsrunde, hvor der skal ansættes omkring 100 medarbejdere. Nogle af medarbejdere vil dog formentlig blive overflyttet fra hurtigfærgen, som kun sejler frem til september. Alle de nye medarbejdere skal ansættes på arbejdsområder inden for drift, salg og service.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.