Familiedag på Holtegaard

Åbent hus i Vendsyssel Køreforening

Der er mulighed forn at komme med i vandgraven. Privatfoto
Brønderslev 29. september 2015 14:16

VENDSYSSEL: Vendsyssel Køreforening og Holtegaard Rideklub holder søndag fra klokken 12 til klokken 15 åbent hus, hvor alle interesserede er velkomne. Her vil der både blive præsenteret rideheste samt køreheste for både gamle og moderne vogne.

Arrangementet holdes på Vendsyssel Kørecenter og Holtegaard Rideklubs baner, der ligger på Holtegaard, Vester Hassingvej 39 ved Dronninglund.

- Der er mulighed for at få en hyggelig og oplevelsesrig eftermiddag med hele familien, forsikrer Elisabeth V. Flensted fra Vendsyssel Køreforening.

- Medlemmerne fra begge foreninger formidler gerne deres passion videre, og publikum får mulighed for at se, stille spørgsmål og prøve selv - både at ride, holde tømmerne, komme med på en rolig hestevognstur gennem skoven eller hurtig tur i de store forhindringer.

Hele arrangementet - med kaffe og kage - er gratis for alle.

Ridning og kørsel med heste har været en stor del af den danske kultur gennem årtusinder.

- Selv om vi ikke længere er afhængige af hesten til transport og arbejde, er hesten stadig en del af den danske kultur og giver dagligt gode oplevelser til mange danskere, fortæller Elisabeth V. Flensted.

- Vendsyssel Køreforening og Holtegaard Rideklub værner om vores fælles kulturarv, og her trænes hestene både til ridning, til rolig transport foran flotte vogne, til arbejdet med landbrugsredskaber samt til at trække moderne vogne i nutidens krævende konkurrencer.

Vendsyssel Køreforening har gennem Brønderslev Kommune fået tildelt LAG midler til blandt andet baner til kørsel med heste, publikumsfaciliteter og formidling af kulturhistorie.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...