Familiefar dømt i narkosag

41-årig mand fra Hjørring gemte stoffer i søsters kælder

En 41-årig mand blev i dag idømt fem måneders fængsel for besiddelse og salg af en større mængde narko. Foto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

En 41-årig mand blev i dag idømt fem måneders fængsel for besiddelse og salg af en større mængde narko. Foto: Bente Poder Bente Poder

HJØRRING:En 41-årig mand fra Hjørring blev tirsdag formiddag ved Retten i Hjørring dømt for besiddelse med henblik på salg af en større mængde kokain og amfetamin samt besiddelse af anabolske steroider.

Sigtede nægtede sig skyldig i flere af forholdende, men endte alligevel med at blive dømt til fem måneders ubetinget fængsel.

Anonymt tip

Den 41-årige kom i politiets søgelys, da de den 24. marts i år modtog et anonymt tip om, at han opbevarede stoffer i sin søsters kælder på en adresse i Hjørring. Specialpatruljen i Hjørring rykkede samme dag ud for at ransage kælderen, men fandt i første omgang intet.

En uge senere den 2. juli vendte de tilbage til kælderen, og denne gang var der bid. Gemt i en kabelbakke fandt politiet 11,4 gram kokain og 35 gram amfetamin. Poserne blev efterfølgende sendt til undersøgelse. Det viste sig, at anklagedes DNA var på både posen med kokain og posen med amfetamin.

I retten nægtede manden at have noget med amfetaminen at gøre, selvom hans fingeraftryk var på posen.

Tidligere narkohandler

Den 41-årige blev anholdt den 2. juli under ransagning af sin lejlighed. Her fandt politiet yderligere 33,9 gram kokain og en større mængde anabolske steroider. I retten fortalte manden, at han blot opbevarede kokainen for en ven, men at steroiderne var til eget brug.

Manden er i forvejen særdeles godt kendt af politiet. Blandt andet i 2007 fik han en fængselsdom på tre år for narkohandel.

Selvom den 41-årige nægtede at være indblandet i narkohandel længere, mente anklageren, at de store mængder stoffer alene, var nok til at antage, at den sigtede havde til hensigt at videresælge det.

Og den bedømmelse var dommeren enig i.

Manden kærede ikke dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.