Farvel til Larholm i Aalborg Håndbold

Den svenske landsholdsspiller har spillet sin sidste kamp for klubben

Jonas Larholm - her i aktion for Aalborg Håndbold mod Bjerringbro-Silkeborg - har spillet sin sidste kamp for Aalborg Håndbold. Parterne skilles et år før svenskerens kontraktudløb i klubben. 
Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jonas Larholm - her i aktion for Aalborg Håndbold mod Bjerringbro-Silkeborg - har spillet sin sidste kamp for Aalborg Håndbold. Parterne skilles et år før svenskerens kontraktudløb i klubben. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Jonas Larholm, elegant bagspiller og svensk landsholdsspiller med en håndboldfortid i blandt andet FC Barcelona, vinker farvel til Aalborg Håndbold i mændenes Liga ét år før kontraktudløb.Aalborg Håndbold og den svenske stjerne er blevet enige om at ophæve samarbejdet et år før kontraktens udløb, så Larholm har spillet sin sidste kamp for klubben. - En gang imellem skal man se hinanden i øjnene og vurdere, om det er tiden at prøve noget nyt for begge parter. Det har vi gjort med Jonas, og vi er blevet enige om at stoppe samarbejdet. Vi ønsker Jonas held og lykke videre med håndboldkarrieren, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. - Jeg forventer, at vi har en afløser for Jonas på plads i løbet af kort tid, siger Jan Larsen i en pressemeddelelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.