Fastelavn i forsamlingshuset

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Onkel fastelavnsklovn Peter Jacobi førte an i sanglegene med børnene. Foto: Niels Helver

Det er en meget gammel tradition, at der er fastelavnsfest i Tornby Forsamlingshus for hele byen og omegn. Det var der selvfølgelig også i år i lørdags, hvor voksne og udklædte børn kom for at slå katten af tønden og deltage i sanglege.

- Der plejer at komme omkring 30 børn plus forældre og bedsteforældre til fastelavnsfesterne, men i år er der kun kommet 11 børn med deres pårørende, fortæller en noget skuffet formand for forsamlingshuset Tille Pedersen.

Årsagen til den manglende tilslutning er måske, at fastelavn i år falder i skolernes vinterferie, og mange derfor er bortrejst.

De der kom, fik en rigtig god fastelavnsfest. Forsamlingshuset var pyntet. Bestyrelsen var klar med varme røde pølser, fastelavnsboller, kaffe og sodavand. Peter Jacobi var igen i år onkel fastelavnsklovn der førte an i sanglegene og ledte slagets gang, da der skulle slås katten af tønden. Spillemand Jørgen Olsen var på scenen med sin harmonika og spillede til sanglegene.

Der var hæder og præmier til Sebastian Christensen som den bedst udklædte. Jakob Frederiksen blev kattekonge og Asta Frederiksen kattedronning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.