Ferie i Rom - med indbygget viden

Abildgård Kirke tilbyder forberedt ferie med indhold i 2015

Rom byder på så mange oplevelser og indtryk, at det er en god idé at forberede sig hjemmefra. Foto: Carsten Thomasen

Rom byder på så mange oplevelser og indtryk, at det er en god idé at forberede sig hjemmefra. Foto: Carsten Thomasen

FREDERIKSHAVN:Rom er et enestående rejsemål, som mange vender tilbage mange gange, når man først har opdaget byens hemmeligheder og skatte.

Men man får for lidt ud af sit første besøg i byen, hvis man mangler baggrundviden og først skal til at læse i en bog om det, man ser, når man er på stedet. Derfor er den en god idé at forberede sig hjemmefra og planlægge det, man vil opleve.

Derfor afholder Abildgård Kirke en række kursusaftener om kunst, kultur, kirke og historie i Rom. Her vil deltagerne blive præsenteret for de historiske steder gennem foredrag og man vil få gennemarbejdet nogle af de vigtige historiske perioder, som både har præget byen og hele Europa gennem mere end 2000 år.

Rejsen finder sted i september næste år og kursusforløbet begynder i marts og fortsætter hen over sommeren. Præsentationen af projektet finder imidlertid sted allerede ved et møde torsdag aften den 23. oktober, hvor der også vil blive mulighed for at tilmelde sig som interesseret i studieprojektet og rejsen.

Der er plads til 20-24 på rejseholdet, men det er også muligt at deltage i kursusaftenerne og så rejse for sig selv på et andet tidspunkt.

Det er sognepræst Johs Kühle, som står for kurset og rejsen i samarbejde med medlemmer af menighedsrådet. Interesserede vil kunne hente det trykte program i kirken, få det tilsendt på mail eller finde det på kirkens hjemmeside www.abildgaardkirke.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.