Fiskefestival er sprællevende

Perfekt vejr til årets Fiskefestival som var yderst velbesøgt

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STRANDBY:Jørn Andersen fra Lions Club Bannerslund var som de andre ”løver” at finde, som de plejer, travlt beskæftiget med at sælge fisk, fiskeretter og drikkevarer for der skal gerne penge i kassen i løbet af de timer, folk er til fiskefestival lørdag eftermiddag i Strandby. Mellem 40 og 50.000 kroner plejer de at have i Lions Club, som kan gå til velgørende formål såkaldte donationer. Det flotte overskud sikres blandt andet ved, at de får sponsoreret en del af råvarerne, som så kan serveres for de mange hundrede mennesker, som var mødt op på havnen.

I 2014 gav man således 3500 kroner i donation til Strandgårdens Højskolegrupppe, som har succes med at arrangere en højskoleuge med Aktivitetscentret som base.

- Vi har givet penge, så højskoledeltagerne kan komme i biografen og se ”Klumpfisken, fortæller Hans Ulrik Vadmann.

Ellers går en del af pengene til at støtte en skole i Rwanda, som Lions Club Bannerslund via et tidligere lærerpar fra Strandby direkte har kontakt til. En årlig donation på 20.000 kr. sikrer skolegang i et helt år for 21 fattige børn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden