”Fisken” på nye lokale hænder

Peter Veggerby Pedersen og Stefan Bjarnvik har i fællesskab købt Larsen Danish Seafoods tidligere fabrik i Løgstør

Peter Veggerby Pedersen har købt omkring omkring to-tredjedele af den gamle fabrik - Stefan Bjarnvik resten. Privatfoto

Peter Veggerby Pedersen har købt omkring omkring to-tredjedele af den gamle fabrik - Stefan Bjarnvik resten. Privatfoto

LØGSTØR:Larsen Danish Seafoods tidligere fabrik i Løgstør, der blev besluttet nedlagt i februar 2011, skal have nyt liv.

Det er med det udgangspunkt, de to løgstørianere, Peter Veggerby Pedersen og Stefan Bjarnvik, i fællesskab har købt de gamle fabriksbygninger i Jernbanegade i byen., der ynder at kalde sig Muslingebyen

Den tidligere fabrik går i folkemunde under navnet ”Fisken”, fordi der i mange år blev produceret makrel i tomat i bygningerne, der ligger tæt ved havnen og lige op ad det tidligere baneområde, som rummer byens dagligvareforretninger.

Hvad de to vil bruge de nye bygninger til, ja, det står ifølge Stefan Bjarnvik fortsat hen i det uvisse.

- For at være helt ærlig, så har vi ikke en plan for købet. Alt står åbent, men kunne det være noget som gav nogle arbejdspladser til byen, så vil det ikke gøre noget, siger Stefan Bjarnvik, der godt er klar over, at forurenende industri med masser af tung trafik nok ikke lige er det, der skal satses på, når nu den tomme fabrik ligger by- og havnenært.

- Mit bedste bud er, at vi skal satse på noget, hvor såvel herlighedsværdien og beliggenheden spiller en afgørende rolle, siger Stefan Bjarnvik, der - hvis han får lov at ønske helt frit - godt kunne tænke sig f.eks. en vidensvirksomhed, hvor geografi og transport ikke har afgørende betydning.

Ifølge Stefan Bjarnvik trænger bygningen - efter at have stået tom i en hel del år - efterhånden til lidt vedligeholdelse.

- Taget trænger til at blive tjekket, og det går vi i gang med indenfor kort tid, siger Stefan Bjarnvik

Bygningerne er på omkring 8800 kvadratmeter. Grunden er ca. 12.500 kvadratmeter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.