Morsø

Fjerde generation i butikken

Sofie Hyldig er fra 1. januar eneindehaver af Mr Torben Jensen, som hun har overtaget efter sin far

Sofie Hyldig er nu blevet eneejer af herretøjsbutikken Mr Torben Jensen.  Butikken har hun overtaget efter sin far Torben Jensen som en glidende overgang.

Sofie Hyldig er nu blevet eneejer af herretøjsbutikken Mr Torben Jensen. Butikken har hun overtaget efter sin far Torben Jensen som en glidende overgang.

NYKØBING:Generationsskiftet har været undervejs i fire år, og nu er det en realitet: Sofie Hyldig, 39 år, er fra 1. januar 2018 eneejer af herretøjsbutikken Mr Torben Jensen, Nykøbing.

Hun har overtaget forretningen efter sin far Torben Jensen som en glidende overgang. Torben Jensen, 66 år, vil dog fortsat have sin faste gang i butikken, hvor han udgør en af de i alt fem medarbejdere, ejeren inkluderet. Torben Jensen har dog det seneste halvandet år holdt fri hver mandag og tirsdag.

Sofie Hyldig er fjerde generation i herretøjsbutikken, som blev grundlagt af en fætter til hendes oldefar i begyndelsen af 1900-tallet. Oldefaderen købte forretningen i 1918, og derefter er den ført videre af efterkommerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.