Flot premiere af Vesthimmerland

Uafgjort på udebane mod Vejles oprykningsfavoritter

Team Vesthimmerland kom godt fra start. Arkivfoto: Lars Pauli

Team Vesthimmerland kom godt fra start. Arkivfoto: Lars Pauli

VEJLE:Team Vesthimmerland fik fredag en opløftende sæsonstart i mændenes 1. division i håndbold, da holdet på udebane spillede 22-22 mod en af oprykningsfavoritterne, Vejle.

Det tegnede ellers dystert for vesthimmerlændingene med direkte rødt kort til forsvarsstyrmanden Kim Bregendahl allerede efter otte minutter, men cheftræner Christian Back sadlede med succes om til en 3-2-1-formation, der voldte Vejle-angrebet store kvaler.

Via 8-7 ved pausen kom Vejle i anden halvleg foran med fire mål, men Team Vesthimmerland fik kontakt ved 15-15 og var i slutfasen foran både 21-20 og 22-21.

Stærk lejesvend

Kampen blev præget af to velspillende målmand. Hos Vejle brillerede U19-verdensmesteren Sebastian Frandsen, men i den anden ende blev der vist lignende fornemme takter af Michael Madsen, som Team Vesthimmerland har lejet af Aalborg Håndbold.

To andre af Team Vesthimmerlands nyerhvervelser førte an i marken. Backen Jens Christian Braüner var især skarp i anden halvleg og blev topscorer med syv mål, mens stregspilleren Søren Henneberg ydede en jætteindsats i både forsvar og angreb.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.