Aalborg

Flugtbilist nappet på havnen

Vild kørsel i Aalborgs midtby - flere biler påkørt af flygtende bilist

Foto: Michael Koch

Foto: Michael Koch

AALBORG:Nordjyllands Politi var i et par timers tid på jagt efter en flugtbilist efter flere påkørsler af biler i Aalborgs indre by.

Det oplyser vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

En patrulje forsøgte i første omgang at stoppe bilisten - en 35-årig mand, der er kendt af politiet i forvejen - omkring J. F. Kennedys Plads.

Men manden stak af i sin bil og drejede med stor fart ned ad Boulevarden for derefter at dreje ind i Danmarksgade, hvor bilisten i sin hast påkørte flere parkerede biler i gaden.

- Han smed sin bil i Danmarksgade og stak af til fods, fortæller vagtchefen.

Men kort før klokken 18 lykkedes det politiet at anholde flugtbilisten. Det skete på havnefronten i Aalborg, hvor den 35-årige - ifølge flere vidner stærkt påvirkede flugtbilist - blev lagt i håndjern.

Manden kan nu se frem til en stribe sigtelser for overtrædelse af færdselsloven og en sigtelse for vold, da den 35-årige forud for flugten havde begået vold mod en person på Kennedys Plads.

Politiet søger i forbindelse med vanvidskørslen og flugten fra Kennedys Plads vidner, der måtte have set kørslen i den blå Seat, og politiet vil også gerne høre fra folk, hvis biler er blevet påkørt i forbindelse med flugtbilistens hærgen i midtbyen, hvor han bl.a. kørte ad Boulevarden og Louisegade, før turen altså sluttede i Danmarksgade.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden