For trangt: NORDJYSKEs bus måtte opgive søfarten

Pladsen på Næssundfærgen viste sig for lille for bussen, som måtte parkeres ved færgelejet på Mors. Men det forhindrede ikke besøg og gode historier

Jens Peter Svarrer
Der var masser af aktivitet dagen lang, mens bussen holdt ved Næssundfærgen. Foto: Diana Holm
Morsø 11. september 2018 18:41 - Opdateret 12. september 2018 06:33

NÆSSUND: Den annoncerede søfart for NORDJYSKEs bus i forbindelse med tirsdagens besøg på Næssundfærgen blev en ganske kort fornøjelse.

Efter en enkelt overfart frem og tilbage mellem det sydlige Mors og Thy stod det klart, at bussen simpelt hen fyldte for meget til et timelangt ophold på den gamle færge. Andre trafikanters - ikke mindst lastbilers - overfart ville kræve alt for megen kørsel af og på færgen, hvorfor bussen i stedet blev placeret på den yderste spids af færgelejet på Mors-siden fra klokken godt 12 til 17.

Men den alternative placering tog nu ikke pynten af busbesøget: Tværtimod valgte flere gæster at stikke hovedet indenfor til kaffe og kage og en god snak - og vores reportere fik historier til onsdagens udgave af NORDJYSKE, vores radio og tv samt digitale platforme. Blandt andet fortæller vi historien om, at Næssundfærgen har fået en længerevarende økonomisk indsprøjtning på en halv million kroner fra Morsø Kommune næste år samt de tre efterfølgende overslagsår, at der er nye tiltag på vej på arrangementsfronten - blandt andet samarbejde med Statens Museum for Kunst - at lokale virksomheder har gavn af færgedriften - og der har også været mulighed for en afstikker til wellness-badet i Hurup.

De besøgende leverede samtidig en god omgang tips til historier, vi lokalt vil kaste os over i den nærmeste fremtid. Dermed levede busbesøget i den sydvestlige del af dækningsområdet op til formålet: Nemlig at komme ud blandt læserne, seerne og lytterne og høre deres historier og bringe dem videre. Tak for det.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...