Forårskåde øko-køer

Malkekøer i Fosdalen hoppede og dansede af glæde, da de kom på græs

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:De økologiske malkekøer hoppede og dansede af glæde, da Flemming Birk Nielsen på gården Lunde ved Fosdalen åbnede ind til stalden og lukkede 135 malkekøer ud på græs for første gang i 2015.

Det er efterhånden blevet til den helt store familieudflugt, når de økologiske køer skal på græs. Over 2500 personer var mødt op til en vaskeægte bondegård i Fosdalen for at se, hvordan køerne reagerer, når de efter en lang vinter kommer på græs. Og køerne gav i den grad publikum syn for sagen - for de sprang, hoppede, dansede og spænede ud på de åbne græsmarker i forårskåd forventning. Og der var masser af børnehvin, da køerne kom tromlende forbi. Der var også tid til at komme helt tæt på dyrene. Der var blandt andet en flok klappekalve i den størrelse, hvor de fleste børn turde røre.

Arla var også til stede med smagsprøver og der blev uddelt mange gaver til børnene. Råd & Dåd fra Attrup gav smagsprøver og endelig var spejderne fra Tranum på pladsen med mange spændende og sjove aktiviteter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.