Foredrag om have-anlæg

Et blik ind i Børge Christensens have i Ålsø ved Grenå. Privatfoto

Et blik ind i Børge Christensens have i Ålsø ved Grenå. Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Haveselskabet har tirsdag den 19. marts et foredrag med Børge Christensen fra Ålsø ved Grenå, der vil komme med inspiration til, hvordan man kan anlægge sin have.

Foredraget foregår i Maskinhallen i Frederikshavn klokken 19. Haveselskabet i Frederikshavn besøgte i 2012 Børge Christensens utrolig flotte japansk inspireret have i Ålsø.

Børge Christensen vil komme med ideer til anlæg af haver, plantevalg til rette sted, anvendelse af sten, så de falder naturlig ind i havens helhed, om anvendelse af tørveklyner og vand i haven.

Der vil endvidere blive fortalt om planteformering, både deling af planter, frøformering, stiklingeformering, bregneformering ved sporer, samt podning af træer, især dværgstedsegrønne arter. Børge Christensen medbringes også nogle planter, som inspiration i forbindelse med foredraget.

Børge Christensen har sine klare meninger om, hvad der er smukt i en have og absolut også, hvad der ikke pynter i en have.

Der vil blive vist en billedserie i forbindelse med foredraget.

I pausen serveres kaffe/te og hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri med flotte præmier. Alle er velkomne også selv om man ikke er medlem af Haveselskabet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia virkede som en sød og flot pige
Luk