Foretagsomhedspris til gymnasium

Vesthimmerlands Gymnasium hædret for kreativitet og udadvendthed

Rektor for Vesthimmerlands Gymnasium, Kirsten Holmgaard takker for Foretagsomhedsprisen. I baggrunden formand for Aars Erhvervsråd, Svend Jørgensen. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Rektor for Vesthimmerlands Gymnasium, Kirsten Holmgaard takker for Foretagsomhedsprisen. I baggrunden formand for Aars Erhvervsråd, Svend Jørgensen. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AARS:I forbindelse med den årlige generalforsamling i Aars Erhvervsråd, fik Vesthimmerlands Gymnasium ved rektor Kirsten Holmgaard overrakt årets Foretagsomhedspris. Formand for erhvervsrådet Svend Jørgensen overrakte prisen, der er et selvvalgt kunstværk af en ung kunstner, der kalder sig ”mormor” men reelt hedder Christian.

Gymnasiet får prisen for sin udadvendte måde at gøre opmærksom på, at der findes en bred vifte af ungdomsuddannelser i kimbrernes hovedstad og for sin måde at flette det kreative ikke mindst via brugen af musikhuset Alfa ind i byens liv.

”Mormors” billede er en frisk og sporty studerende i en slags graffiti -stil. Billedet blev kun overrakt i skitseform. Originalen bliver hængt op i de kreative kælderlokaler, der er ved at blive renoveret, til sommer. Det vil senere få følgeskab af yderligere fire billeder i samme stil, hver for sig skildringer af forskellige lokaler typer.

Det er 16. gang, erhvervsrådet uddeler foretagsomhedsprisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.