Corona: Du spørger, vi undersøger

Stil dit spørgsmål eller undren i forbindelse med corona-situationen - så vil redaktionen forsøge at finde svaret

Grafik: Palle Olsen

Grafik: Palle Olsen

Har du et spørgsmål eller en undren i forbindelse med corona-situationen, så vil vi gerne undersøge det for dig. Det kan være spørgsmål direkte eller indirekte relateret til coronasituationen, som du ikke selv kan finde svar på, så vil vores journalister rigtig gerne hjælpe dig med at finde svaret.

Coronavirussen har ændret de flestes dagligdag radikalt og sat hele samfundet på den anden ende. Meget er ændret i vores måde at være sammen på og omgås hinanden. Undervisning, transport, arbejdsmarked, tro, pasning af børn og ældre, sundhed og så videre foregår de fleste steder på en helt anden måde en normalt.

Er der i den forbindelse noget, der undrer dig? Måske hvorfor myndighederne gør som de gør, hvordan en bestemt regel eller lov skal fortolkes, hvordan en udfordring kan løses, eller hvad det alt sammen betyder for miljøet? Så finder vi en, der ved noget om det emne og stiller spørgsmålet videre.

Vi håber, du vil bruge os. Vi kan ikke love at undersøge alle spørgsmål, slet ikke hvis der kommer mange spørgsmål (hvad vi håber). Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet herunder eller på vores Facebookside, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at finde svaret.

Opdatering: Her finder du svaret på det første læserspørgsmål:

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.