Fortuna Hjørring henter to udlændinge

De danske mestre har hentet en erfaren camerouner og en ung canadier

Fortuna Hjørring henter to udlændinge til truppen. Arkivfoto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Fortuna Hjørring henter to udlændinge til truppen. Arkivfoto: Bent Bach Bent Bach

HJØRRING:To spillere har Fortuna Hjørring netop hentet ind forud for forårssæsonen. Den 22-årige canadiske Christable Oduro og camerounske Augustine Ejangue på 26 år.

Oduro er et offensivt talent, der ifølge cheftræner Brian Sørensen er robust, hurtig og god til at holde på bolden. Hun har senest spillet for Ottawa og har lavet en aftale med de danske mestre frem til sommer.

- Hun har stort potentiale, men hun skal ind og slås for spilletiden og vise, at hun er berettiget til at starte. Vi har jo gode spillere i forvejen, så det bliver lidt spændende, om hun kan være med til at presse dem, siger cheftræneren.

Camerouner misser slutspillet

Forsvarsspilleren Ejangue har spillet Champions League for en af sine tidligere klubber, russiske Rossianka. På Camerouns landshold er hun anfører og i 2012 deltog hun ved OL i London.

Fortuna har skrevet en kontrakt til sommeren 2016 med spilleren. Oprindeligt skulle den først begynde til sommer, da hun i løbet af foråret skal til VM. Det betyder, at at hun ikke vil være brugbar i slutspillet. Men for at holde sig i form, er hun hos Fortuna i foråret også.

- Jeg satser ikke 100 procent på at føre hende ind i startopstillingen, fordi hun misser de afgørende kampe. Hun skal ind og supplere og fylde på, og så kan hun være klar til efteråret, siger Brian Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden