Fortuna-keeper indlagt efter uheld

Et knæ i panden har sendt Maria Christensen ud i sit livs krise

Maria Christensen er plaget af voldsomme tics i hele kroppen efter sit uheld.Arkivfoto: Peter Broen

Maria Christensen er plaget af voldsomme tics i hele kroppen efter sit uheld.Arkivfoto: Peter Broen

HJØRRING:Weekendens 4-3 sejr over KoldingQ i kvindernes fodboldslutspil blev dyrt købt for Fortuna Hjørrings målmand, Maria Christensen.

Hun fik et knæ i panden i anden halvleg af opgøret og var kortvarigt bevidstløst. Hun blev efterfølgende kørt til sygehuset i Kolding til observation for en hjernerystelse.

- Her blev hun sat til at vente, men efter to timer fik hun et krampeanfald, hvor der måtte fem mand til for at holde hende, fortæller Fortunas cheftræner, Brian Sørensen.

Siden er keeperen blevet både CT og MR-scannet, uden at lægerne har fundet noget alarmerende. Desværre betyder det ikke, at situationen ser lys ud for Maria Christensen.

- Hun er indlagt på neurologisk afdeling i Aalborg på ubestemt tid. Hun har nogle voldsomme tics og kan ikke styre muskulaturen i hovedet. Når hun så kommer op at stå, så er det som om, hun får stød, og hun kan slet ikke styre kroppen, forklarer en tydeligt rystet Brian Sørensen.

- Det er bekymrende, at de ikke kan finde årsagen til, at hun har det sådan. De siger, at kroppen skal hele sig selv med tiden, uddyber han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.