Revy-fest på Hotel Hvide Klit

ForårsRevy 2022: Aalbæk Sjøw fejrer 40-året med manér

Carl-Erik Sørensen er en gave til revyerne landet over. Her mødte vi hans tekst til Palmer i Køge sat i musik af James Price.

Carl-Erik Sørensen er en gave til revyerne landet over. Her mødte vi hans tekst til Palmer i Køge sat i musik af James Price.

BUNKEN:40 år er utrolig mange, når det gælder en revys alder - men når det gælder Aalbæk Sjøw og ForårsRevyen, som den nu hedder, så kan man sagtens spurte gennem de mange oplevelser på ganske få minutter.

Det gjorde vi ved premieren fredag aften på Hotel Hvide Klit - og selvfølgelig i et tekstoplæg lavet af folkene bag Forårsrevyen.

Det var en skøn start på aftenen og en ualmindelig dejlig tur ned langs memory-lane.

Sådan lagde revyen fra land og var dermed klar til at tage fat om stort og småt baseret på tekstforlæg fra landets ypperste forfattere.

Og selv om basis for ForårsRevyen er et korps af dygtige amatører både for, bag og ved siden af scenen, så lykkedes det igen, igen at skabe en forjættende stemning - nu tilbage i lokalerne på Hotel Hvide Klit.

Ingen tvivl om, at gruppen bag udvælgelsen af teksterne kender deres lus på travet, og festkavalkaden af indslag udløste da også masser af grin og højt humør i den store sal på hotellet.

Der er endnu fem forestillinger i vente. Det gælder den i aften og de efterfølgende fire fra onsdag 16. marts til og med lørdag 19. marts. Så Kom Bar Do.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.